ESTA kérelem lépésről-lépésre

Aki szeretne ellátogatni az Amerikai Egyesült Államokba, annak bizonyos lépéseket el kell intéznie még az utazás előtt. Hallott már az ESTA utazási engedélyről? Tudnia kell, hogy e nélkül nem teheti be a lábát az Államokba. Éppen ezért nagyon fontos, hogy minden információra szert tegyen ezen a téren. A Vízummentességi Program számos országban érvényes. Ezen országok, közöttük Magyarország, lakói számára az ESTA igénylése kötelező.

A teendőket gyorsan elintézheti, ugyanis a weboldalon részletes útmutatást talál minden lépésre. Ismerje meg, hogy milyen jogokat biztosít Önnek ez az engedély, valamint azt is, hogy milyen egyéb beavatkozásra van szükség az Államokba való utazás előtt! Tudta, hogy az USA vízum megszerzése még nem garantálja, hogy beléphet az országba? Szükség lesz még egy rutin ellenőrzésre is, és csak azután garantált a belépése, miután az ottani hatóságok alkalmasnak találják Önt. Nagyon sok fiatal utazik el a nyári hónapokra például a Work and Travel program keretén belül, ezért számukra is nagyon fontos az ESTA jóváhagyása. Tény, hogy a filmekben olyan képet festenek le olykor az Államokról, hogy az ember érthető módon vágyik arra, hogy egy teljesen más világba kerüljön. Önnek is megvan a lehetősége egy ilyen utazásra, ha 90 vagy annál kevesebb napon át szeretne ott tartózkodni. Az ESTA kérelem ugyanis ennyi időre érvényes. Aki járt már ott, annak bizonyára könnyebb lesz elutaznia.

Viszont, ha most készül az első repülésére, akkor néhány hasznos dolgot érdemes tudnia. Úgy az egészségügyi ellátás, mint a repülőtéren való tájékozódás ismertetve van a www.estavisa.hu oldal blog részlegében. Sosem lehet tudni, milyen információ fogja megkönnyíteni az ott tartózkodását. Továbbá itt azt is megtudhatja, hogy melyek azok a városok, amiket semmiképp sem szabad felfedezés nélkül hagynia. Ide tartozik a legtöbb filmben szereplő Las Vegas, Los Angeles, és természetesen New York is. Azt mondják, hogy amit New York-ban nem talál meg, azt valószínűleg máshol sem fogja. Így hát biztos lehet abban, hogy ez a város minden téren új élményekkel gazdagítja majd.

Az ESTA kérelem révén Ön is megtapasztalhatja ezt az új és teljesen más világot. Látogasson el Miami-ba is, hiszen a pálmafákkal borított sugárutak és az álombeli strandok garantáltan lenyűgözik majd! Amennyiben szeretne jobban elmerülni az ESTA kérelem lépéseiben, vagy akár azonnal be is nyújtaná ezt a kérvényt, most megteheti az oldalon. Kár lenne kihagyni egy ilyen remek lehetőséget, hiszen sok kaland és izgalom vár minden oda utazót.

You may also like...