Különböznek a vélemények, ha randihelyekről van szó

Az ideális randikuckót keresed? Olyan találkahelyen szeretnéd összehozni a régóta várt programot, amely minden szempontból megfelel ízlésednek? A búvóhelyek napjainkban remek lehetőséget teremtenek azok számára, akik ilyen vagy olyan okoknál fogva, diszkrét helyszínt keresnek a szenvedélyes percek megéléséhez. De mégis mi alapján esik egyik vagy másik búvóhelyre a választás? Melyek azok a szempontok, amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

A férfiak és a nők ízlése nem mindig egyezik meg, így a búvóhely választásnál is különbözhet. Míg a kiváló felszereltség főként a nők szempontjai között szerepelnek, addig a férfiak elsődlegesnek a kényelmes hálószobát és persze a diszkréciót tartják. Ez utóbbi egyébként a nők számára is rendkívül fontos, s éppen ezért is örvendenek a búvóhelyek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek. Egykoron kizárólag a hotelekben volt lehetőség arra, hogy a négy fal között töltsék az időt azok, akiknek erre máshol nincs módjuk. Tény viszont, hogy a néhány órás tartózkodásból nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy nem egy családi hétvégéről van szó. Manapság a búvóhelyeken nem kell attól tartani, hogy összesúgnának a hátunk mögött, hiszen a lehetőség az efféle viszonyok körülményeinek biztosításáról is szól.

Luxus apartmanok és modern, fiatalos berendezéssel felszerelt ingatlanok közül válogathatunk, melyek nagy része méretes terasszal s rendelkezik. Ez utóbbi az esti romantikázás mellé remek választásnak bizonyul, de persze nem mehetünk el a belső kialakítás kényelme mellett sem. Míg a nők általában a stílusosságot is szem előtt tartják, addig a férfiak előnyben részesítik a közös tusolási lehetőséget biztosító fürdőszobát, vagy például a minden extrával felszerelt hálószobát. A nemek e tekintetben sem hazudtolják meg önmagukat.

A diszkrét találkahelyek nagy előnye, hogy előzetes egyeztetés után akár egyetlen óráig is maradhattok, de ha meg tudjátok oldani, akkor több napig is a búvóhely diszkrét magányában maradhattok. Stílus és felszereltség ide vagy oda, éppen a kényelem és a diszkréció azok az ismérvek, melyek kifejezetten az ilyen megoldások mellett szólnak.

You may also like...