Nyári árzuhanás a tűzoltó készüléknél

Mivel közeledik a nyár, mindenkinek ajánlott, hogy beszerezzen egy tűzoltó készüléket akár a lakásba, garázsba vagy az autóba. Minden nyáron jelentősen megnövekszik azon tűzesetek száma, mely otthon, kerti sütögetéskor történik. A másik veszélyforrás, hogy hazánkban a személyautókban nem előírás a tűzoltó készülék készenlétben tartása. A tűzzel nem érdemes játszani! Néhány ezer forint befektetése biztonságot nyújt és megelőzheti a többszázezres, esetleg milliós károkat. Járművébe, garázsába válasszon porral oltót. Konyhája, villamos berendezései védelmére széndioxid gázzal oltót, most különösen kedvező áron.

Erre az egyik legalkalmasabb termék a Gloria 2 kg-os porral oltó. Ez a készülék minden olyan helyen alkalmazható, ahol követelmény a gyors és egyszerű használat, például: konyhák, műhelyek, személygépkocsik, tehergépkocsik, kamionok, targoncák, lakókocsik. Az F2 GM és PD 2 GA porral oltókhoz alaptartozékként biztosítunk műanyag gépjármű felfüggesztőt, mely stabilan rögzíti a készüléket a mozgó járművön.

A Maxima 2 kg-os széndioxiddal oltó kifejezetten konyhákba, villamos berendezések, számítógépek, liftgépházak védelmére ajánlott. Ez a széndioxidos készülék 5-7m hatótávolságával, a nagy hővel égő anyagok oltására alkalmas.

You may also like...