Bútorüveget lehet javítani?

Ma már nem csak az ablaküvegeket javítják, hanem a bútorok újra üvegezése is megoldható. Az üveges gyorsszolgálat ebben is segítségünkre lehet. Ha azt észleljük, hogy a bútor üveget, vagy esetleg egy tükör a lakásban, vagy az üvegpolc eltört akkor érdemes a telefonhoz kapnunk és hívni a gyorsszolgálatot. Minden ilyen típusú üveget szükséges egy élcsiszolással is ellátni. Főleg a tükrök esetében fontos, mert amellett, hogy növeli az élettartamát, még a balesetveszélyt is megszünteti.

A lakáson belül található üveg tárgyak javítása sokkal egyszerűbben megoldható, mint ha egy erkélyajtó vagy egy ablaküvegről van szó. Ezek a bútorok, kiegészítők könnyedén szállíthatók és a megfelelő élvédelemmel még esztétikai élményt is nyújtanak. Mi történik akkor, ha egy ablaküveg törik össze a nagy vihar miatt. Természetesen ezek az üvegek is javíthatók és az üvegek cseréje is gyorsan megtörténhet, ha szakemberre bízzuk. Nem szükséges nekünk gondoskodni a szállításról, hiszen az üvegcsere mellett ezt is elvégzik, méghozzá szakszerűen.  

A káresemény után azonnal hívjuk a szakembert, aki a legrövidebb időn belül kiérkezik a helyszínre. Érdemes azonban már a telefonálás során elmondani, hogy mi a konkrét probléma, esetleg az ablaküveg vagy erkélyajtó üveg méreteit is közölhetjük. Az üveges a helyszínen elkészíti a felmérést és azonnal ajánlatot is tesz a cserére. Ha elfogadjuk az ajánlatát, akkor már akár másnap új üveggel érkezik meg. Főleg télen kellemetlen az üvegcsere, hiszen a téli fagyban senki sem szeret otthonában üveg nélkül maradni. A gyorsszolgálat pontosan azért nyújt hathatós segítséget, hiszen tényleg gyorsan elvégzik a szükséges javítási munkálatokat. Amennyiben egy vállalkozás úgy dönt, hogy kirakatüveget készíttet, úgy ott mindenképpen szükség lesz az alapos felmérésre, hiszen a behelyezendő kirakatüvegnek pontosan illeszkednie kell. Ezek az üvegfelületek sok esetben igen nagyméretűek, ezért a szállítása sem egyszerű. Az üveges szakember azonban erre is mindig fel van készülve.

 

 

You may also like...