Ön hallott már a Google szótárról?

A keresőmotorok folyamatosan bővítik a funkcióit, amelyek az ügyfelek előnyére válnak. Ilyen újdonságnak minősül a Google szótár, vagyis Authorship vagy Szerzőség is. Ez lehetővé teszi azoknak a szerzőknek, akik Google Plus opcióval rendelkeznek, hogy összekössék ezeknek a tartalmát a fiókjukkal.

Ezáltal a profilképük megjelenhet a természetes találati listán is, mint szerző. Természetesen azt is fontos hozzátenni, hogy a kereső mindig a jó minőségre törekszik, tehát most sem titkolja azt a szándékát, miszerint kizárólag a színvonalas cikkek esetében lehet megjelentetni a szerző arcképét.

A fő cél a Google szótár esetében is az, hogy a rendszer kiszűrje a spam jellegű és irreleváns tartalmakat, amelyek nem jó minőségűek és nem segítik az olvasót. További információkért, esetleg egyéb Google szolgáltatásokért bátran nézzen szét a www.seo101.hu oldalon! A keresőoptimalizálás vagy Adwords kampányok érdekében is igényelheti a szakértők segítségét a témában, ugyanis a cégeknek ez manapság nagyon fontos a hirdetések terén.

You may also like...