Mitől jobb az Opencart webáruház készítés a hagyományos webáruházakhoz képest?

Napjainkban webáruház készítésre rengeteg lehetőség nyílik, melyek bárki számára elérhetőek. Vannak egyedi fejlesztésű webáruházak, bérelhető webáruházak, melyek már kész rendszerek és már csak a beállításokon kell változtatni, vannak nyílt forráskódú, ingyen letölthető webáruházak is, de ezekbe sok munkát kell belefektetnünk, hogy jól működjön és vannak az Opencart webáruházak, amik valahol ezek között állnak.

Az Opencart webáruház készítés igen közkedvelt és nagyon hatékony megoldás, amit az egész világon sikerrel használnak. Az Opencart olyan nyílt forráskódú ismert és használatos szoftver, mint autómárkában pl. a Volkswagen. Természetesen különböző igényeknek más-más technológiára, háttérre van szükségük, ezért nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy mindenki számára az Opencart lesz a siker kulcsa, de megbánni biztos senki nem fogja, ha épp erre esik a választása. Az OpenCartnak egyik versenytársa a WooCommerce, ami szintén egy igen hatékony hátteret ad, de ha webáruházat szeretne készíteni, ne feledkezzen meg arról, hogy míg a Woocommerce egy webáruház plugin, addig az Opencart egy szín tiszta webshop rendszer.

Az Opencart ingyen elérhető, mivel egy nyílt forráskódú rendszerről van szó, fejlesztései, kiegészítői elérhetőek az egész világon, és nem is igényelnek nagy számítástechnikai tudást, könnyen kezelhető. Az OpenCart webáruház készítés gyors, admin felülete könnyen átlátható. Az OpenCart webáruház készítés  nagy előnye, hogy korlátlan számú terméket, kategóriát, gyártót képes egyidejűleg kezelni. Többféle valutát használ, több mint 20 fizetési modult és több mint 8 számlázási lehetőséget. Korlátlan számú nyelven jeleníthetjük meg tartalmainkat, és a világ bármely részére adhatunk el terméket, ehhez csak a beállításokat kell jól kezelnünk.

You may also like...