Ha igazán egyedi pólót szeretnél

Van-e olyan, hogy „semmittennivaló”? Szoktunk-e a mai világban „semmit tenni”? Nemrég voltam egy önismereti foglalkozáson, és elgondolkoztam, én hogyan csinálnám. Például kártyákat (nem magyar vagy francia kártyát, hanem direkt ilyen „beszélős kártyákat”, amit a segítők szoktak használni) hívnék segítségül ahhoz, hogy a csoporttagok könnyebben tudjanak beszélni arról, milyenek ők akkor, amikor egyedüllétre vágynak, milyen számukra a „semmittevés”. Ha valaki nem szeret egyedül lenni, vagy nem tud másoknak nemet mondani, az is kerüljön elő, arra is lehet kártyát húzni, ha valaki nem szokott egyedül lenni. Lehetne egy békésen egyedül levő valakit ábrázoló kártyát is választani, és vele szemben egy szomorút, valamint egy harmadik, semlegeset is, és lehetne köréjük kifejezéseket gyűjteni, amihez mindenki tudna kapcsolódni (vagy legalábbis valamelyikhez). Amikor így fellelkesedem, szoktam azt érezni, hogy érdemes lenne visszatérnem a pszichológiához…

Azonban manapság sokszor teljesen más jellegű dolgokkal foglalkozom. Ott van például az egyedi póló levadászása az apukám születésnapjára, ugyanis nagyon szereti a humoros dolgokat, na meg a pólókat is, én meg találtam egy szuper oldalt – LOLmarkt.hu –, ahonnan szerintem biztosan örülne egy-két darabnak. Általában egyébként is én vagyok az ajándék beszerző, bárkiről is legyen szó, szóval szerintem észben tartom azt a jövőben, hogy itt egyedi pólók és még sok más ajándék is van, így akár a férjem családjából is meg tudunk lepni egy-két embert hasonló ajándékkal. A LOLmarktnál különösen tetszik, hogy tematikusan is tudok válogatni, csomó kategória van a weboldalukon, így mindent sokkal egyszerűbb megtalálni. Mivel én most elég határozottan álltam neki a keresésnek, mondhatni, hogy szinte konkrét elképzelésem volt, ezért elég hamar meg is találtam, amit kerestem. De ha nem találtam volna, akkor az elképzelésem alapján megvalósították volna az adott mintát, szóval ez szerintem nagyon jó lehetőség, ezért is ajánlom a figyelmetekbe! Nem kell azzal bajlódni, hogy mi vadásszuk le vagy rajzoljuk meg az elképzelésünket, hanem a cég elkészíti azt is a mi elképzelésünk szerint.

Ha tehát igazán egyedi póló az, amit keresel, mert egy szerettedet – vagy éppen saját magadat – szeretnéd meglepni egy olyan dologgal, aminek tényleg fog örülni, mosolyt csal az arcára és még hasznos is, akkor szerintem te is imádni fogod a LOLmarkt oldalát! Biztos, hogy nem csak apukám születésnapi ajándéka szempontjából jelent jó lehetőséget az oldal, és még máskor is fogunk innen rendelni! Azt pedig ne feledjétek, hogy nem csak pólót, hanem egyéb ruhaneműt és kiegészítőt is tudtok vásárolni, természetesen ugyanolyan egyedi mintákkal! Ha ezzel felkeltettem a kíváncsiságotokat, akkor az iménti linken tudjátok megtekinteni a vicces és extra felhozatalt.

 

You may also like...