A csontritkulás a családunkat is érinti

A csontritkulás nem gyerekjáték. Ezzel gondolom nem mondtam újat, hiszen szerencsére manapság nagy figyelmet fordítanak a lakosság egészségügyi téren történő edukálására, ám nekem nem csak a könyvekből, cikkekből és a https://prevenciopatika.hu/57-csontritkulas linkről volt lehetőségem mindezzel tapasztalatot szerezni.

Nagymamám meglehetősen jól tartotta (és tartja) magát, 73 éves kora ellenére még mindig minden nap tesz egy egészségügyi sétát, sőt, a boltba is egyedül jár, nem kér segítséget, mondván „ennyi programra neki is szüksége van”.
Ezt nagyon jól is teszi, főleg, mióta tudja, hogy bár vigyáznia kell magára, mégis kiemelten fontos a mozgás az ő esetében, ugyanis megállapították, hogy csontritkulással küzd.

Sajnos ez azt jelenti, hogy egy kisebb eséstől is csonttörése lehet, ami ráadásul a szokásostól jóval nehezebben gyógyulna.

Csodát tenni sajnálatos módon nem tudunk ezzel, de megelőzni a további romlást még lehetséges, továbbá felhívja a figyelmet a családtagok körében is erre a problémára.

Édesanyám nemrég tapasztalta meg az első változókori jeleket, melyeket nem fogadott nagy örömmel, de felelősségteljesen mégis megbeszélte magával, hogy meg kell előzni ezt az időskori kellemetlen állapotot, ugyanis a csontritkulás a menopauza utáni hölgyek körében a leggyakoribb.

Tőlem kért segítséget, hogy mit is csináljon. Természetesen elmondtam neki, hogy a mozgás rendkívül fontos, ugyanis ezzel tudunk annyi stimulust adni a szervezetnek, hogy úgy érezze, fenn kell tartania az egészséges csontállományt. Ezen kívül viszont fontos a csont építőanyagainak rendszeres pótlása is, melyeket étrendkiegészítőkkel lehet a legjobban megtenni.

Na, itt jött a következő akadály számára: ez mind szép és jó, de mit szedjen az 1 millió lehetőség közül?

Hogy ne agyaljon ezen túl sokáig, gyorsan átküldtem neki a https://prevenciopatika.hu/57-csontritkulas linket.

Biztos voltam benne, hogy ezzel megoldjuk a gondot, ugyanis a Prevenció Patika oldalát már ismerte, még ha a https://prevenciopatika.hu/57-csontritkulas linken korábban nem is böngészett.

A Prevenció Patika egy online gyógyszertár gyakorlatilag, ahol vény nélkül elérhető, egészségvédő készítményeket vehetünk meg. Én nagyon kedvelem, ugyanis gyors a kiszállításuk, továbbá nem kell még a gyógyszertába is mászkálnom, ami nekem nagy áldás a sűrű hétköznapokban.

Már évek óta innen rendelem az étrendkiegészítőket (magyarul mondva vitaminokat), ezek kétségtelenül bomba áron érhetők el a kínálatukban.

Ezek mellett viszont kedvelem, hogy nem csak a vitaminkészítményekre szűkül a kínálat, hanem lehet itt kapni babáknak való készítményeket, rovarcsípésre való kencéket, fogyást támogató étrendkiegészítőket, egészséges, magas minőségű gyümölcsleveket és bőrgyógyászok által ajánlott kozmetikumokat is.

Ez utóbbi vezetett el ide engem egyébként, ugyanis nagyon érzékeny a bőröm – kiváltképp a hajas fejbőröm -, és rendkívül nehezen találtam olyan sampont, ami ne irritált volna. A Prevenció Patikában viszont még ez is kapható volt, ráadásul rendkívül kedvező áron.

A rendelés nagyon egyszerű, főleg, ha beregisztrál az ember lánya. Én is így tettem, elmentettem az adatokat, úgyhogy most már konkrétan 2 kattintással meg tudok oldani egy vásárlást.

A szállítás nagyon gyors, és tetszett, hogy többféle opciót is kínálnak erre. Nekem például a futárszolgálat a favorit (ez általában el is érhető a legtöbb webshopban), de tudom, hogy anyukám a csomagpontos megoldásokat jobban kedveli, hiszen napközben nem igazán tartózkodik otthon, a munkahelyén pedig nem tudja átvenni. Öröm látni, hogy ilyen apróságokra is odafigyelnek a webshop üzemeltetői, hogy mindenki találhasson magának megfelelő opciót.

A Prevenció Patika szállításai kapcsán még egy plusz pont nekik azért, mert bizonyos összeghatár felett ingyenesen hozzák ki a csomagot, így meg lehet spórolni ezt a kiadást is.
Biztosan fogom javasolni édesanyámnak, hogyha kiválasztotta a https://prevenciopatika.hu/57-csontritkulas linkről a legjobb csontritkulás elleni készítményt, akkor együtt rendeljük majd meg a szükséges dolgokat.

Bevallom, a csontritkulás kategóriában még nem igazán nézelődtem (hiszen nekem még ettől nem kell tartani), de nem hiszem, hogy anya gondba kerülne a választással, ugyanis a Prevenció Patika oldalán remek termékleírások találhatóak. Konkrétan minden benne van, ami egy laikust érdekelhet, és a raktárkészlet is rendszeresen frissül, úgyhogy, ha azt írják az oldalon, hogy van belőle készleten, akkor biztosan lesz is.

Egy szónak is száz a vége: annak nem örülök, hogy a nagymamám által személyes élménybeszámolót is kaphatok, milyen csontritkulással élni, annak viszont igen, hogy anyukám komolyan veszi a megelőzést.

Bízom benne, hogy elégedett lesz a https://prevenciopatika.hu/57-csontritkulas oldalról rendelt termékkel, és hasznára lesz az öregedés elleni küzdelemben.

You may also like...