Black Friday 2018 – tippek, hogyan tudunk lecsapni a legjobb akciókra a 2018-as Black Friday idején

Már most érdemes elkezdeni a készülődést a 2018-as Black Friday-re, mert a nagy árkedvezmények nem jönnek maguktól.

Az egyik fő tanács, hogy írjuk össze azokat a termékeket, amelyeket meg szeretnénk vásárolni.

Legyen elég pontos elképzelése arról, hogy milyen tárgyakat, szolgáltatásokat szeretne megszerezni.

Így már sokkal könnyebb szelektálni a webáruházak között, hogy melyiket kell gyakrabban szemlézni, hol érdemes feliratkozni a hírlevél listára.

Ismétlés

A Black Friday 2018 témában szakértő HelloBlackFriday vásárlás-és életmód magazin említ néhány példát. Pl. hogy néhány webáruház úgy próbál meg újabb hírlevélre feliratkozókat toborozni, hogy a

Black Friday és más akciós időszakokban a weblapjuk nem közöl minden akciót. Csak azok látják a teljes listát, akik regisztráltak.

Túlterheltség = csúszó szállítás

Fontos dolog még, hogy érdemes azzal számolni, hogyha nem üdülési utalványra vagy más, elektronikus úton küldhető dolgokra pályázik valaki, hogy legyen türelemmel. Ugyanis az amúgy is túlterhelt csomagküldő szolgálatok a 2018. november 28-at követő napokban, hiper extrém túlterheltségbe kerülnek. Hasonlóan a webáruházakhoz, akiknél szinte biztos, hogy foglalt lesz az összes bejövő vonal, és a levelezési rendszer.

Ezért érdemes azzal számolni, hogy a megrendelt árucikk csak egy, másfél vagy két HÉT múlva érkezik meg! Ezért ne is álmodozzon arról senki, hogy másnap vagy két nap múlva landol a lakásán a termék.

Ekkora késéssel, az eszement forgalom miatt szinte biztosan érdemes számolni.

Ezt nem csak azért írjuk, hogy fel tudjon készülni az olvasó. Ezt jó akkor is tudni, ha például arra készül valaki, hogy a megrendelt ajándékot tovább akarja küldeni külföldre. Ha december 10. után landol a futár a pakkal, akkor a karácsony előtti érkezés necces tud lenni néhány útirányban.

Kézitusa és közelharc

A másik fontos tudnivaló, hogyha olyan webáruháznál adja le rendelését valaki, ahol lehet személyesen is átvenni a terméket, akkor ne számítson a Black Friday-on sétagaloppra. Valószínű majd órákat kell „közelharcban” töltenie, hogy kézbe foghassa a megrendelt, jó árasított terméket.

Ezzel is érdemes számolni.

You may also like...