Tudtad, hogy Kispesten is találhatsz búvóhelyet?

Ezen az oldalon megnézheted, hogy hogyan néz ki egy kispesti búvóhely: https://budapestbuvohely.hu/buvohely-kispesten/. A kispesti lakás tökéletes lehet búvóhelynek egy alkalomra vagy több alkalomra is. Ha megtetszik nektek a búvóhely, akkor ne habozzatok azt újra lefoglalni a következő alkalomra, hiszen nagyon sok pár keresi a búvóhelyeket, ahol az avatatlan szemek és fülek elől pár órára elbújhatnak. A párok itt eltölthetnek pár kellemes órát, egy egész éjszakát vagy egy hosszú hétvégét is. Ez csak rajtatok áll, hogy mennyi időre kéritek a búvóhelyet. Ezen a helyen minden a szerelemről és a romantikáról szól, itt csak ti lesztek ketten.

A hangulatos kis lakásban franciaágyas hálószoba található. A gondos házigazdák bekészítik már részetekre a fürdőlepedőket és egy kis csokor virágot, hogy tényleg romantikus legyen a helyszín a randihoz.  Az ágy melletti falon virágok futnak a falon ezzel is tetézve a hangulatot. A mindennel jól felszerelt fürdőben még papucsokat is találtok, így ezt sem kell magatokkal vinnetek. Az egyszerű berendezésű hálószobában televízió is elhelyezésre került, így bármikor megnézhettek egy jó filmet is. Ha a szerelem és az odafigyelés a legfontosabb célotok, akkor ez a helyszín tökéletes lesz. A lakótársak biztosan nem fognak zavarni és a szülők sem nyitnak rátok. Ha gyermeketek van, a kis kópék biztosan nem fognak körülöttetek szaladgálni.

 

Azok is számíthatnak a diszkrécióra, akik esetleg tilosban járnak, hiszen a tulajdonosok számára fontos, hogy azt a pár órát zavartalanul együtt tölthessétek el. A lakásban és annak közvetlen környezetében ügyelni kell a társasház szabályaira és a hangoskodás is kerülendő. A randi helyszínt a kulcsok átvételekor kell kifizetni, amely lehet akár SZÉP kártyás fizetés is. Emellett számlát is adnak a helyszínen, de azt mindenképpen előre kell jelezni. Ha véletlenül valamit a lakásban hagytok akkor 1 hónapig megőrzik nektek, amelyet előzetes egyeztetés után át tudtok majd venni.

 

You may also like...