Segítség, kicsi a gyerekszoba, emeletes ágy kell!

Nézzünk szembe a tényekkel: két gyereknek egy gyerekszoba bizony kicsi, még akkor is, ha nem egy félszobáról van szó.

A szoba nagy részét az ágyak a különféle tárolók, a szekrények és a játékdobozok foglalják el, szabadon szintecsak közlekedésre elegendő hely marad.

Nem is beszélve a szobában szétszórt játékokról és a legmeglepőbb helyekről kukucskáló ruhadarabokról.

Egyszóval a helyzet elkeserítő!

Megoldás az emeletes ágy?

Ha meg akarjuk szüntetni a „káoszt”, egyetlen kiút marad, az emeletes ágy. Mivel a szoba falait oldal irányba nem tudjuk kitágítani, marad a felfelé terjeszkedés.

Amikor végre kipattan a fejünkből az ötlet, már csak egy mérőszalag szükséges, na meg egy jó bútorwebáruházoldalahonnan kiválaszthatjuk a pénztárcánknak megfelelő galériaágyat.

Az emeletes ágy ráadásul különösen népszerű a gyerekek körében. Ha már kiválasztottuk a bútorwebáruházoldalonaz általunk megfizethető emeletes ágyat, szerezzünk örömet a gyerekeinknek és engedjük meg, hogy ők választhassákki – egy kis irányítással – az ágyukat.

Nem ajánlatos az egész bútor kínálatot megmutatni nekik, abból csak vita, veszekedés, sírás, végül óriási hiszti kerekedik.

Na, ettől kíméljük meg magunkat!

Biztonságosak az emeletes ágyak?

A biztonság mindig prioritást élvez a kényelem felett (és amit a gyerekek akarnak), tehát vannak dolgok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor galériaágyat vásárolunk.

Minden jó minőségű emeletes ágyat szilárd konstrukcióval és és rögzített védőkorláttal gyártanak, így esélysincs arra, hogy leguruljon a felső „emeleten” alvó porontyunk.

Tipp: keressünk magyar bútorgyártó céget.

Azt azonban vegyük figyelembe, hogy a felső szint nem ajánlatos hat éven aluli gyermekek részére.

A galériaágy biztonságát továbbjavíthatjuk,ha a szobában elhelyezünk egy kislámpát, hogy gyermekünk egy éjszaki túrát is épségben megtehessen.

A fém vagy a fa emeletes ágyak jobbak?

Mindkettő egyedi előnyöket kínál az igényeinktől és elvárásainktól függ.

You may also like...