Női kabátok, női nadrágok között böngésztünk

Akármilyen hidegre fordulhat az időjárás, ez a steppelt kabát bármilyen alkalomra tökéletes és stílusos választás. Az elülső és hátsó osztóvarrásainak köszönhetően nem csak tökéletesen áll, de karcsú sziluettet is kölcsönöz, míg a derékrész bősége pánttal igény szerint állítható. A kabát különleges textúráját rombusz alakú steppelt varrásainak köszönheti. Állógallér és levehető kapucni óvja divatos viselőjét a zord őszi-téli estéken is. Két cipzáras zseb, két zsebfedős zseb és egy cipzáras belső zseb biztosít helyet a kulcsok, pénztárca és egyéb kisebb dolgaink számára. Még több kabát itt található.

Időtlenül divatos és remek alakot kölcsönöz ez az alakformáló jerseynadrág, amely kellemesen puha és formatartó anyagból készült. Karakterét rafinált derékkialakítása adja: magasan szabott, kényelmes derékrészét oldalt sztreccs betoldásokkal látták el, ennek, és elől található osztóvarrásának köszönheti alakformáló hatását. A magasan szabott derékrész ráadásul nagyon kényelmes is!

Otthon is stílusosan! A divatosan sportos megjelenés és a maximális kényelem tökéletes elegyét nyújtja ez a lezser nadrág. Rugalmas derékrészét rejtett húzózsinórral állíthatjuk, ennek köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Egyedi megjelenéséért lágy esésű, virágos nyomott mintás anyaga, valamint a nadrágszár külső oldalán futó, selyemhatású, kontrasztszínű díszcsíkok felelősek. Elől két bevágott zseb, hátul két díszfarzseb díszíti.

Nem csak a külcsín, a belbecs is fontos! Ennek a lezseren elegáns bőszárú nadrágnak a legkülönlegesebb tulajdonsága például nem is látszik: újrahasznosított poliészterből készült, így nem csak különösen csinos, de fenntartható is! Bő, egyenes szára nagyon lazán követi a test vonalát, derékrészen az illeszkedését rejtett oldalsó cipzár biztosítja. Magasan szabott derékrésze és különleges szármegoldása egyedi, bohém megjelenést kölcsönöz. Még több nadrág itt.

You may also like...