Amit a lakáshitelről tudni kell

Fogyasztóbarát lakáshitel segítséget nyújt azoknak, akik meg akarják teremteni saját otthonukat. Használt és új ingatlan – következzenek a részletek!

 

Hitelbírálat rövid idő alatt

Sokan tartanak a hitelfelvételről, mert bonyolultnak látják az ügyintézést és költségesnek a hitelt. A fogyasztóbarát lakáshitel igénylésekor egyiktől sem kell tartani.

A lakáshitel feltételei nem különböznek az ilyenkor megszokottól. A fedezet az ingatlanra bejegyzett jelzálog, így akár jelentős összeg is igényelhető. A pénz új- és használt ingatlanra, építkezésre és telek megvásárlására is költhető. A kamatperiódus 5, 10 vagy 15 éves, az annuitásos törlesztésnek köszönhetően a meghatározott kamatperiódusban nem változik a törlesztőrészlet. Ez azért fontos, mert az igénylő akár 15 évre is biztosan tervezhet, hiszen változatlan marad a visszafizetendő összeg. Ha menet közben a törlesztőrészleten túl szeretne befizetni, alacsony a hitel előtörlesztésének a díja.

A lakáshitel kalkulátorban néhány adat megadásával gyorsan kiszámolható, hogy pontosan milyen költségekkel kell tervezni.

A minősített fogyasztóbarát lakáshitel bírálati határideje rövid, az értékbecslés rendelkezésre állásától maximum 15 munkanapot vesz igénybe. A folyósítási határidő ennél is rövidebb, a feltételek teljesítésétől általában csak két munkanapra van szükség.

You may also like...