A talajnedvesség elleni szigeteléshez a bitumenes lemez a kiváló választás

A téli időszakban a nedvesség gyakran okozhat problémát bizonyos szerkezeti egységekben. Tény, hogy a nyári záporok sem kellemesek ilyen szempontból, de azok viszonylag gyorsan levonulnak, miközben a lassú szivárgás például hóolvadás esetén komolyabb hibákat eredményezhet. A talajnedvesség elleni szigetelés bitumenes lemez segítségével történhet meg legkönnyebben. Ezek a termékek ugyanúgy igénybe vehetők lapostetőknél, teraszoknál, mint pincék, alépítmények felépítésénél.

A SikaBit PRO E40-15S és SikaBit PRO E40-5S lemezek mindössze 4 mm-es vastagsággal rendelkeznek, ezért könnyen hajlíthatók. Ugyanakkor a terhelhetősége magas és egészen -15 ℃-ig beépíthetők. A talajnedvesség elleni szigetelés bitumenes lemezzel egy igazi főnyeremény, amivel maximálisan kizárható a salétromosodás esélye.

A talajnedvesség elleni szigetelés bitumenes lemez felhelyezésével

A beton, egy igen kedvelt építőanyag, amivel kifejezetten jól lehet bánni. Folyékony formájában egyszerűen kezelhető, majd megszilárdulva egy nagyon stabil elemet képez. Szinte csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, de azért van egy hátránya is. Mégpedig az, hogy a szerkezete megengedi a nedvességnek a szivárgást. A talajnedvesség elleni szigetelés bitumenes lemez felhasználásával végezhető el egyszerűen.

Ezek a termékek úgy lettek kialakítva, hogy még a nagyobb víznyomásnak is könnyen ellen tudnak állni. Természetesen a megfelelő lehelyezésük döntő jelentőségű, ezért ehhez érdemes profi szakembereket felkérni. Amennyiben szeretné megismerni a talajnedvesség elleni szigetelés bitumenes lemez különféle módozatait, akkor a hun.sika.com weboldalon erre lehetősége nyílik.

You may also like...