A Pub Crawl Budapesttel máris indulhat a (rom)kocsmatúra

A főváros számos történelmi nevezetességgel várja a turistákat, de azok is megtalálhatják idegenforgalmi kínálatában a számításukat, akik a fürdők vagy a szabadtéri programok iránt érdeklődnek. De mi a helyzet az éjszakai élettel? Nyaralás, utazás során sokan szeretjük kipróbálni a célterület nyújtotta szórakozási lehetőségeket is. Ha ellátogatsz a Pub Crawl Budapest weboldalára, utána akár Budapest romkocsmáit is meglátogathatod egy kocsmatúra keretein belül.

Ha az éjszakai szórakozás kerül szóba, akkor mindannyian más és más programot részesítünk előnyben. Vannak, akik egy jó bor kíséretében fogyasztanának el egy fenséges vacsorát. Mások a táncos helyeken szeretik hajnalig ropni, de sokkal nagyobb azok száma, akik több helyre is benéznének, kipróbálnák, milyen a hangulat és a sör más és más szórakozóhelyeken. Egy idegen városban azonban nem biztos, hogy elsőre sikerül rátalálni azokra a helyekre, amelyek akár a design, akár a hangulat vagy a kínálat miatt megérnek egy estét. Itt kerül képbe a Pub Crawl Budapest, amely kocsmatúrák szervezésével igyekszik segíteni azoknak, akik belevágnának a hamisítatlan budapesti éjszakába.

 

Nézz be a legmenőbb romkocsmákba, és fedezd fel, milyen élményt nyújtanak az enteriőr kialakításának szempontjából sem utolsó helyszínek. Persze a jó sörök sem hiányozhatnak a party-hoz, ha pedig felpörgetnéd kicsit a bulit, akkor jöhet a pálinka és a vodka. Arra azért figyelj, nehogy idejekorán kiüsd magad, hiszen az éjszaka hosszú, és érdemes végigjárni azokat a helyeket, amelyek a budapesti fiatalok és bulizni vágyók kedvenceinek is számítanak.

 

A pihenésre szánt napok során legalább egy éjszakát érdemes a pezsgésnek szentelni. Nem csak romkocsmákban múlathatod az időt, hanem remek borokat is kóstolhatsz, sőt, meghódíthatod a táncparkettet is. A program nagy előnye, hogy változatos szórakozóhelyeket ismerhetsz meg, és akár új barátokra is szert tehetsz a nagyvilágból. A romkocsmák minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, s ez gyakran éppen az egyedi kialakításnak, az ott megteremtett stílusnak köszönhető. Járd sorra profik vezetésével a legmenőbb helyszíneket, és engedd szabadjára vadabbik énedet!

You may also like...